Bacon air fryer

A bacon air fryer verziója, azaz sütése, nagyon kényelmes és hamar tökéletesen ropogósra sül. A reggeli rohanásban csak told be az airfryer tálcáján, és amíg készülődsz, pár perc alatt meg is van.

Csak arra figyelj, hogy a bacon szeleteket az airfryer kosarába egyetlen rétegbe tedd, hogy a forró levegő minden oldalról elérje.

Nincs szükség előzetes olajozásra vagy egyéb előkészületekre, mivel az airfryer anélkül is hatékonyan megsüti, és nem fog letapadni sem a baconből kisülő zsírnak köszönhetően.

Az időtartam változhat az airfryer típusától és a bacon vastagságától függően, de próbáld ki a receptben megadott hőmérsékleten és idővel, nekünk így tökéletesen sikerül. Az airfryer egyenletesen süti, így a bacon mindkét oldala ropogós lesz, és nincs szükség megfordításra sem.

Mivel nem kell a serpenyő mellett állni, így időt és energiát takaríthatunk meg a reggeli rohanásban. Sőt, a bacon sütés szaga se olyan vészes, ezért nem ivódik be úgy az ember hajába és ruhájába sem.

Próbáld ki ezt az egészségesebb és kényelmesebb sütési módot, és élvezd a ropogós bacont a mindennapokban úgy, mint hétvégén.

Megjegyzés: Sok forrólevegős-fritőz nem melegít 205 fokos hőmérsékletre. Ha a tiéd is ilyen, akkor használd 200 fokon és kb. egy perccel tovább.

Bacon airfryerben sütve

Bacon air fryer

Gyorsan elkészülő illatos ropogós bacon szeletek receptje
4.67 3 értékelésből
Főzési idő 6 perc
Összesen 7 perc
Fogás Ebéd, Reggeli, Vacsora
Konyha nemzetközi
Adag 2

Hozzávalók
  

  • 6 szelet bacon vékonyra szeletelt

Elkészítés
 

  • A bacon air fryerben való sütése nagyon egyszerű. Csak helyezd egymás mellé a szeleteket. Indítsd el az airfryert 205 C fokon, és süsd 7 percig.
    Bacon airfryerben sütve 1
  • El is készültek a tökéletesen ropogós bacon szeletek.
    Bacon airfryerben sütve

Megjegyzések

Sok forrólevegős-fritőz nem melegít 205 fokos hőmérsékletre. Ha a tiéd is ilyen, akkor használd 200 fokon és kb. egy perccel tovább.
Kulcsszavak bacon airfryerben
Kipróbáltad?Írd meg, hogy ízlett!
4.67 from 3 votes (3 ratings without comment)

Szólj hozzá!

Recept értékelés